Viser av varer
410,-
Merke: Meraki.
Meraki Pure Oil kroppsolje fra Meraki. Bruk denne rene oljen som hårbehandling, kroppsolje, til fjerning av sminke eller til tørt hår og hud. Oljen er helt organisk. Ved å blande havssalt med oljen lager du en herlig saltskrubb som gjør huden din myk, glatt og gjenfuktet. Organisk hår- og kroppsolje for tørt hår og hud.
Kjøp
220,-
Merke: Meraki.
100ml
Flere varianter
149,-
Merke: Meraki.
h. 15 cm d. 11 cm
Kjøp
99,-
Merke: Meraki.
h. 12cm d. 8 cm
Kjøp
239,-
Merke: Meraki.
Diameter: 25cm Høyde: 3 cm
Kjøp
129,-
Merke: Meraki.
Kjøp
189,-
Merke: Meraki.
Kjøp
80,-
Merke: Meraki.
Skjem bort føttene dine med denne lekre helstenen fra Meraki. Helstenen er ideel til å fjerne hard hud fra dine føtter - skånsomt og effektivt. Bruk stenen etter et bad eller fotbad. Helstenen er laget av sort pimpsten og har en flott ruskinnsnor. Slik bruker du helstenen: Sett føttene dine i fotbad med en mild såpe. Etter ca. 5 minutter skrubb føtterne med helstenen. Tørk føttene grundig, og smør dem inn med en deilig fotkrem.
Kjøp
230,-
Merke: Meraki.
Meraki Pure Oil kroppsolje fra Meraki. Bruk denne rene oljen som hårbehandling, kroppsolje, til fjerning av sminke eller til tørt hår og hud. Oljen er helt organisk. Ved å blande havssalt med oljen lager du en herlig saltskrubb som gjør huden din myk, glatt og gjenfuktet. Flasken rommer 100 ml. Organisk hår- og kroppsolje for tørt hår og hud.
Kjøp
280,-
Merke: Meraki.
Hold huden fin og flott med tørr børsting. Med denne herlige børsten fra Meraki i lønnetre, er du klar til å bli tørbørstet. Børsten har et godt grep og fine hår, fjerner døde hudceller fra huden din. Børsten har en fin bomull ledningen slik at du kan henge den opp etter bruk. Hvorfor burde du tørbørste huden din: Det stimulerer blodsirkulasjonen, gir ny energi til huden din, styrker immunforsvaret, reduserer cellulitter, bidrar til å fjerne avfallsstoffer fra kroppen og fjerner døde hudceller.
Kjøp
20,-
Merke: Meraki.
Make up Wipes fra Meraki serien for House Doctor. Meraki er et unikt univers av velvære- og livsstilsprodukter, designet og utviklet i Danmark. Serien er skapt i et kreativt univers, inspireret av skandinavisk estetik og skapt med kjærlighet til naturens skattekammer. Disse sminkefjerner serviettene fra Meraki fjerner effektivt all slags sminke og er mild mot huden. Serviettene inneholder ekstrakt fra Aloe Vera-planten, som er kjent for sine helende, fuktgivende og blødgjørende egenskaper. Passer til alle hudtyper og etterlater huden fuktig og ren. Praktisk å ta med seg på reise og overnatting. Bruk sammen med konjakk svamp for optimalt resultat.
Kjøp
80,-
Merke: Meraki.
Cotton Haze, et fantastisk lys med duft av ren bomull. Slapp av og stress ned i ditt hjem og la lyset brennende flamme sveipe over rommet. Lyset er produsert av soyavoks med duft og har en brenntid på omtrent 12 timer. White tea & Ginger, et fantastisk lys med duft av hvit te og ingefær. Slapp av og stress ned i ditt hjem og la lyset brennende flamme sveipe over rommet. Lyset er produsert av soyavoks med duft og har en brenntid på omtrent 12 timer.
Flere varianter
150,-
Merke: Meraki.
Duftlys, Nordic Pine i stor størrelse. Herlig duftlys med en forfriskende aroma. Lyset er laget på olje fra soyabønnen, noe som gjør det til et helt naturlig produkt. Brenntiden er 35 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne mer enn 2 timer av gangen. Sandcastles & Sunsets i stor størrelse. Herlig duftlys med en mild og behagelig aroma. Lyset er laget på olje fra soyabønnen, noe som gjør det til et helt naturlig produkt. Brenntiden er 35 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne mer enn 2 timer av gangen. Cotton Haze, et fantastisk lys med duft av ren bomull. Slapp av og stress ned i ditt hjem og la lyset brennende flamme sveipe over rommet. Lyset er produsert av soyavoks med duft og har en brenntid på omtrent 12 timer. White tea & Ginger, et fantastisk lys med duft av hvit te og ingefær. Slapp av og stress ned i ditt hjem og la lyset brennende flamme sveipe over rommet. Lyset er produsert av soyavoks med duft og har en brenntid på omtrent 12 timer.
Flere varianter
190,-
Merke: Meraki.
Denne bløte karibiske natursvampen fra Meraki er perfekt til pleie og vask av både ansikt og kropp. Selv helt sart hud og allergikere kan bruke svampen. Bruk den til å fjerne makeup i ansiktet eller som en bløt og behagelig svamp til fin babyhud. Natursvampen er 100% naturlig og biologisk nedbrydelig. Natursvampen er 100% naturlig og biologisk nedbrydelig. Svampene høstes på havets bund med størst mulig hensyn til livet i havet. Hver svamp er unik. Det er derfor ingen svamp er lik. Når svampen er høstet, blir den grundig rengjort. Du kan dog finne enkelte spor av alger. Men disse påvirker ikke svampens kvalitet. Slik bruker du natursvampen fra Meraki: Gjør svampen våt. Masser huden i sirkulære bevegelser. Svampen kan brukes på kroppen, halsen og i ansiktet. Skyll svampen grundig med rent vann etter bruk. Ingredienser: 100% natural and biodegradable.
Kjøp
175,-
Merke: Meraki.
Meraki såpe fra Meraki. Mild og effektiv håndsåpe med mynte. Passer alle hudtyper. Såpen har en frisk duft og blir i tillegg flott å stille på servanten. Såpen rommer 500 ml og bør oppbevares ved romtemperatur. 500 ml.
Flere varianter
160,-
Merke: Meraki.
Meraki håndkrem fra Meraki. En velduftene håndkrem som fukter, beskytter og reparerer tørre hender. Håndkremen absorberes raskt og etterlater dine hender myke og glatte. Tuben inneholder 50 ml.
Flere varianter