Viser av varer
Room Spray
220,-
Merke: Meraki.
100ml
Flere varianter
Stort krus
149,-
Merke: Meraki.
h. 15 cm d. 11 cm
Kjøp
Høyt krus
99,-
Merke: Meraki.
h. 12cm d. 8 cm
Kjøp
Svart rundt fat - Meraki
239,-
Merke: Meraki.
Diameter: 25cm Høyde: 3 cm
Kjøp
Zink salve -  Meraki Mini
129,-
Merke: Meraki.
Kjøp
Helstein sort, dia 20cm - Meraki.
80,-
Merke: Meraki.
Skjem bort føttene dine med denne lekre helstenen fra Meraki. Helstenen er ideel til å fjerne hard hud fra dine føtter - skånsomt og effektivt. Bruk stenen etter et bad eller fotbad. Helstenen er laget av sort pimpsten og har en flott ruskinnsnor. Slik bruker du helstenen: Sett føttene dine i fotbad med en mild såpe. Etter ca. 5 minutter skrubb føtterne med helstenen. Tørk føttene grundig, og smør dem inn med en deilig fotkrem.
Kjøp
Pure Oil Orange & Geranium - Meraki.
230,-
Merke: Meraki.
Meraki Pure Oil kroppsolje fra Meraki. Bruk denne rene oljen som hårbehandling, kroppsolje, til fjerning av sminke eller til tørt hår og hud. Oljen er helt organisk. Ved å blande havssalt med oljen lager du en herlig saltskrubb som gjør huden din myk, glatt og gjenfuktet. Flasken rommer 100 ml. Organisk hår- og kroppsolje for tørt hår og hud.
Kjøp
Kroppsbørste ahorntre  L37 cm - Meraki.
280,-
Merke: Meraki.
Hold huden fin og flott med tørr børsting. Med denne herlige børsten fra Meraki i lønnetre, er du klar til å bli tørbørstet. Børsten har et godt grep og fine hår, fjerner døde hudceller fra huden din. Børsten har en fin bomull ledningen slik at du kan henge den opp etter bruk. Hvorfor burde du tørbørste huden din: Det stimulerer blodsirkulasjonen, gir ny energi til huden din, styrker immunforsvaret, reduserer cellulitter, bidrar til å fjerne avfallsstoffer fra kroppen og fjerner døde hudceller.
Kjøp
Makeup-fjerner Servietter - Meraki.
20,-
Merke: Meraki.
Make up Wipes fra Meraki serien for House Doctor. Meraki er et unikt univers av velvære- og livsstilsprodukter, designet og utviklet i Danmark. Serien er skapt i et kreativt univers, inspireret av skandinavisk estetik og skapt med kjærlighet til naturens skattekammer. Disse sminkefjerner serviettene fra Meraki fjerner effektivt all slags sminke og er mild mot huden. Serviettene inneholder ekstrakt fra Aloe Vera-planten, som er kjent for sine helende, fuktgivende og blødgjørende egenskaper. Passer til alle hudtyper og etterlater huden fuktig og ren. Praktisk å ta med seg på reise og overnatting. Bruk sammen med konjakk svamp for optimalt resultat.
Kjøp
Duftlys dia5,5 - Meraki.
80,-
Merke: Meraki.
Cotton Haze, et fantastisk lys med duft av ren bomull. Slapp av og stress ned i ditt hjem og la lyset brennende flamme sveipe over rommet. Lyset er produsert av soyavoks med duft og har en brenntid på omtrent 12 timer. White tea & Ginger, et fantastisk lys med duft av hvit te og ingefær. Slapp av og stress ned i ditt hjem og la lyset brennende flamme sveipe over rommet. Lyset er produsert av soyavoks med duft og har en brenntid på omtrent 12 timer.
Flere varianter
Duftlys dia8 - Meraki.
150,-
Merke: Meraki.
Duftlys, Nordic Pine i stor størrelse. Herlig duftlys med en forfriskende aroma. Lyset er laget på olje fra soyabønnen, noe som gjør det til et helt naturlig produkt. Brenntiden er 35 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne mer enn 2 timer av gangen. Sandcastles & Sunsets i stor størrelse. Herlig duftlys med en mild og behagelig aroma. Lyset er laget på olje fra soyabønnen, noe som gjør det til et helt naturlig produkt. Brenntiden er 35 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne mer enn 2 timer av gangen. Cotton Haze, et fantastisk lys med duft av ren bomull. Slapp av og stress ned i ditt hjem og la lyset brennende flamme sveipe over rommet. Lyset er produsert av soyavoks med duft og har en brenntid på omtrent 12 timer. White tea & Ginger, et fantastisk lys med duft av hvit te og ingefær. Slapp av og stress ned i ditt hjem og la lyset brennende flamme sveipe over rommet. Lyset er produsert av soyavoks med duft og har en brenntid på omtrent 12 timer.
Flere varianter
Håndkrem - Meraki.
160,-
Merke: Meraki.
Meraki håndkrem fra Meraki. En velduftene håndkrem som fukter, beskytter og reparerer tørre hender. Håndkremen absorberes raskt og etterlater dine hender myke og glatte. Tuben inneholder 50 ml.
Flere varianter
Speil 20 cm dia. - Meraki.
120,-
Merke: Meraki.
Piff opp baderommet ditt med dette dekorative og praktiske speilet fra Meraki. Speilet har en diameter på 20 cm. Still det direkte på bordet, eller heng det på veggen. Speilet er laget av blankt stål og har en flott, klassisk look. Speilet kan skifte mellem to forstørrelser. Det eneste, du skal gjøre er å dreje speilet rundt. Bruk speilet, når du skal legge makeup eller fikse brynene.
Kjøp